Een ogenblik geduld a.u.b.

AmersfoortPanel

Om goede beslissingen te kunnen nemen is het voor de gemeente van belang op de hoogte te zijn en te blijven van de mening van de Amersfoortse burgers. Het AmersfoortPanel helpt daarbij.

Wat is het?

Het AmersfoortPanel is een digitaal bewonerspanel van circa 6.000 Amersfoorters. Een paar keer per jaar worden zij gevraagd om via internet een aantal vragen te beantwoorden. Onderwerpen die aan de orde zijn geweest waren bijvoorbeeld vuurwerk, houtrook en de wijkwinkelcentra. Voordeel van het AmersfoortPanel is dat snel en eenvoudig een grote groep Amersfoorters naar hun mening kan worden gevraagd. Het is dan ook een waardevolle aanvulling op andere manieren van onderzoek dat de gemeente uitvoert. De afdeling Onderzoek en statistiek beheert het AmersfoortPanel.

Goede afspiegeling

De antwoorden van het AmersfoortPanel zijn beter bruikbaar als ze komen van een dwarsdoorsnede van de Amersfoortse bevolking. Oud, jong, rijk, arm, man of vrouw: al die groepen moeten in gelijke mate hun mening kunnen geven. Om er voor te zorgen dat het AmersfoortPanel een goede afspiegeling van alle Amersfoorters vormt, kunt u alleen lid worden als u daarvoor wordt gevraagd.

Gegevens wijzigen?

Bent u panellid en wilt u uw gegevens wijzigen? Log dan in bij het AmersfoortPanel.

Afmelden kunt u doen via een link onderaan de uitnodiging voor een onderzoek of door een bericht te sturen via de contactpagina.

Vragen?

Heeft u een vraag over het AmersfoortPanel? Neem dan contact met ons op via de contactpagina